logo

18 januari 2022

E-Frame robotinstallatie voor Blokland Non Ferro

Blokland Non Ferro (Sliedrecht) heeft hun productiefaciliteit uitgebreid met een lasrobot, uiteraard geleverd door RoboFlex!

Betreft een robotinstallatie type E-Frame met 2 lasstations met ieder 2,4 meter inspanlengte.
Elk station beschikt over een manipulator om het product tijdens het lassen te kunnen draaien (synchroon lassen).

Deze robot zal de productie voor hun koel- en voortstuwingsoplossingen ondersteunen, met een uiteraard constante laskwaliteit en hoge efficiëntie.

Deze klant is aangedragen door onze relatie Laspartners Multiweld (LPMW).

Robot in actie zien?
https://www.linkedin.com/posts/blokland-non-ferro_keepmovingforward-maritime-weldingrobot-activity-6889101220800200704-Y6zQ 

Over Blokland Non Ferro;
Wij zijn er trots op dat we Nederlandse vakmanschap combineren met geavanceerde know-how en de nieuwste technologieën. Perfectie is voor onze vakmensen de hoogste prioriteit. Blokland werkt met een team van gemotiveerde en enthousiaste mensen die niets minder dan perfectie accepteren. Wij stimuleren onze medewerkers om met elkaar samen te werken en verantwoordelijkheid te nemen.

Over LPMW;
Met 7 vestigingen in Nederland en België is Laspartners Multiweld een toonaangevende toeleverancier van lastechnische producten voor de maakindustrie. Als organisatie zijn ze gespecialiseerd in de verkoop en verhuur van lastechnische producten en aanverwante producten zoals markeermachines en PBM's.

Meer info; www.bloklandnonferro.nl en www.lpmw.nl 

Terug naar het overzicht
LOGO_BLOKLAND-NON-FERRO_CMYK-1
hero-1