logo

03 november 2019

Produlas wordt Roboflex

De kennis die wordt opgedaan houdt het bedrijf niet voor zichzelf. Steeds vaker komen er aanvragen binnen van bedrijven om hen te ondersteunen bij de implementatie van robottechnologie. Deze tweede tak wordt almaar belangrijker. Er worden hightech engineers op het terrein van mechanica, software en elektronica aangetrokken om aan de groeiende vraag van klanten te kunnen blijven voldoen.

Roboflex in 2020
In 2019 bestaat het bedrijf 20 jaar met zo’n 20 medewerkers. Ook zijn er twee aandeelhouders bijgekomen: Tim van Meer en Tommy Hofkens. Samen met oprichter Anton Flipsen besluiten ze dat het bedrijf zich duidelijker moet positioneren als hightech partner. Er wordt contact opgenomen met Reach Brand Storytellers uit Oosterhout. Deze samenwerking resulteert in een nieuwe naam en huisstijl die recht doet aan de huidige kernactiviteiten van Roboflex:

  • Roboflex als toeleverancier van robottechnologie voor de industrie. Naast lasrobots, vinden ook spuitrobots, handling robots, cobots, offline programmeersoftware en de in eigen regie ontwikkelde volautomatische BalkenLasMachine hun weg naar de markt.
  • De andere tak betreft het seriematig lassen en bewerken van producten. Aan het productiebedrijf verbonden is de robotica-afdeling waarin robotica-oplossingen, alvorens implementatie, uitgebreid worden getest. Het is de perfecte combinatie tussen productie en engineering en tussen praktijk en ontwikkeling.

 

Onze nieuwe naam en huisstijl geeft beter richting aan waar we nu voor staan. Heeft u hierover vragen of wilt u meer weten wat wij voor u kunnen betekenen met onze robottechnologie. Neem dan gerust contact met ons op.

Terug naar het overzicht
20191101-_O4V9506
bannerRobotica